Šaty pre moderátorku Plesu v opere vytvorí Marcel Holubec!

19. decembra 2018
5670
 

Hostí 19.ročníka dobročinného Plesu v opere prevedie bohatým programom éterická herečka Lucia Hurajová. Róbu, v ktorej sa predstaví v úlohe moderátorky pre ňu vytvorí módny návrhár Marcel Holubec.

Známy slovenský dizajnér ponuku prijal s radosťou i pokorou. „Je príjemné, keď môžem svoj talent zúročiť takýmto spôsobom. Teší ma, že to nie je len o samotných šatách ale aj o dobročinnosti, s ktorou je Ples v opere spätý,“ povedal dizajnér, ktorý zároveň priblížil ako postupoval pri počiatočných návrhoch. V prvom momente som si položil otázku, kedy som šťastný.  Je to najmä vtedy, keď som zamilovaný ale viem sa tešiť aj z maličkostí. Vtedy mám pocit, že lietam až k oblakom,“ vysvetlil Holubec.

„S Marcelom sme sa vzácne na všetkom zhodli, preto verím, že sa táto harmónia premietne aj do samotnej prípravy šiat. Tie by mali zhmotniť tohtoročnú tému Plesu v opere, ktorou je rapsódia šťastia,“ opísala spoluprácu s tvorcom róby moderátorka dobročinného podujatia Lucia Hurajová.

 

O dobročinnom Plese v opere

História Plesu v opere sa začala písať v roku 2001. Na začiatku bol zámer nadviazať na plesovú tradíciu, ktorá sa pestovala v mestách po celom Slovensku. Dnes predstavuje toto podujatie nielen prepojenie vysokého kultúrneho zážitku a spoločenskej elegancie, ale neodmysliteľne k nemu patrí aj jeho dobročinné poslanie. Na minulom 18. ročníku dobročinného Plesu v opere hostia plesu venovali historicky najvyššiu sumu – celkovo 254 620 eur. Od roku 2010 tak dobročinný Ples v opere rozdelil úctyhodných 1,8 milióna eur. V súčasnosti je kapacita 19. ročníka plne obsadená.

Zdieľaj článok:

Comments are closed.