Týždeň v Parndorfe odštartoval DJ EKG. Počas Late Night Shopping Days nakúpite v zľavách až do -80 %

21. augusta 2024
219
 

Late Night Shopping Days v Designer Outlets Parndorf, v dňoch od 21. do 24. augusta. Must-have kúsky tejto sezóny kúpite so zľavou až neuveriteľných 80% z bežnej predajne ceny, u značiek ako Karl Lagerfeld, Michael Kors, Furla, Swarovski, Lacoste a mnohých ďalších.

Vďaka gastronomickým prevádzkam, ktoré ponúka Designer Outlet Parndorf a predlženým letným otváracím hodinám, je nákupný deň v Pardnorfe dokonalý pre celé rodiny. Predposledný augustový týždeň v Designer Outlet Parndorf otvoril úspešný slovenský DJ EKG, ktorý tu už tretí rok po sebe odohral svoj DJ set, plný známych tanečných hitov.

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa djekg (@djekg)

V Designer Outlet Parndorf už túto stredu štartujú Late Night Shopping Days, počas ktorých nakúpite so zľavou až 80% z pôvodnej ceny. Od 21. do 24. augusta majú pre svojich zákazníkov pripravené špeciálne ceny v predajniach Furla, Pinko, adidas a mnohých ďalších. Designer Outlet Parndorf je otvorený od pondelka do piatka od 9.00 do 21.00 a v sobotu od 9.00 do 18.00.

Znovu-otvorené predajne Pinko či Rituals

Nákupy v Parnorfe budú o niečo atraktívnejšie. Znovuotvorený obchod Furla v novom priestore ponúka vysokokvalitné tašky všetkých farieb, tvarov a veľkostí. Novú predajňu má tiež G-Star Raw či Rituals so svojou rozšírenou predajnou. Novinkou v centre je berlínska značka WRSTBHVR s exkluzívnou streetwearovou ponukou oblečenia a doplnkov.

 

Svoj nákupný deň môžete zakončiť jazdou na ruskom kolese – s výhľadom na celý Designer Outlet Parndorf až po Neziderské jazero. Designer Outlet Parndorf je len asi 35 minút autom z Bratislavy, v centre je pre hostí vždy k dispozícii veľké množstvo parkovacích miest, ktoré sú samozrejme bezplatné.

Zdieľaj článok:

Comments are closed.