Originálna výstava fotografií Martina Cypriana

11. decembra 2018
4283
 

Pekná fotografia je väčšinou spojená so ženskou krásou. To však neznamená, že si pred objektív nemôžete postaviť „štvornohú“ modelku. Martin Cyprian sa ako jeden z mála Slovákov živí fotením rýchlych áut.

V známom bratislavskom obchodnom centre pri Dunaji od minulého týždňa nájdete pútavé fotografie plné farieb a rýchlych áut. Autorom týchto nápaditých záberov je Martin Cyprian, ktorý sa foteniu venuje už od roku 2009. Autá sa pred jeho objektívom začali objavovať v roku 2011. Talentovaný Slovák vo fotení vidí hlavne slobodu pri tvorení vlastného sveta a možnosť podeliť sa oň s ostatnými.

„Fotografie Martina Cypriana na mňa pôsobia veľmi ukľudňujúco i napriek tomu, že sú na nich vyobrazené autá. Či už rýchle, športové alebo rodinné modely. Myslím, že to bude jesennou atmosférou, ktorú Martin farebne podčiarkol. Otvorenie výstavy bolo komornejšieho charakteru, no o to viac priateľskejšie. Fotky si môžete pozrieť do 14.12 pri info desku v OC Eurovea,“ prezradila Veronika Svobodová z CEWE Slovensko.

Zdieľaj článok:

Comments are closed.