Je to vôbec možné? Známy komik skočil ako prvý Slovák salto na motorke!

19. augusta 2020
2665
 

Tohto chalana nezastaví naozaj nič! Bekim Aziri, ako prvý Slovák skočil salto vzad na motorke, na čom by nebolo nič zvláštne, pokiaľ by nebol na vozíku. Pri tomto šialenom kúsku za ním sedel Libor Podmol, najlepší český FMX jazdec. Podmol je majstrom sveta a zároveň držiteľom medaily z prestížnych X-games. 

Bekim nie je pre Slovákov žiaden neznámy chalan. Slovenský raper stand-up komik a bývalý profesionálny cyklista s albánskym menom a macedónskymi koreňmi už neraz dokázal, že ani napriek svojmu hendikepu nestráca chuť do života, ktorú mu všetci môžeme závidieť. Teraz sa však nechal nahovoriť na kúsok, ktorý by väčšina ľudí prenechala profesionálnym kaskadérom.

„Libor mi pomohol prekonať strach. Pri rozjazde na rampu mi hlavou prebehlo, čo všetko sa mi stalo, keď som ochrnul a ostal na vozíku. Ten pocit mi za to stál!“ prezradil Bekim a zároveň s úsmevom dodal, že napriek tomu, že si veľa ľudí povie, či nemá podobných kúskov v živote už dosť, sa na tento zážitok dlho tešil a vôbec ho neľutuje.

Zdieľaj článok:

Comments are closed.