Moderátorkou Plesu v opere bude Lucia Hurajová

11. decembra 2018
5380
 

Plesová sezóna je už za rohom. Druhú januárovú sobotu ju na Slovensku už tradične otvorí dobročinný Ples v opere, ktorý pokračuje v minuloročnom úsilí a opätovne podporí inkluzívne vzdelávanie detí so zdravotným znevýhodnením. Moderátorkou večera bude známa herečka Lucia Hurajová.

Organizátori Plesu v opere si nenechali nič na náhodu a aj tento rok si pre hostí Plesu v opere pripravili program plný zvučných mien. Nosným motívom nadchádzajúceho ročníka sa stane rapsódia šťastia. Unikátny program bude naplnený radosťou i optimizmom a vystúpia v ňom známi slovenskí, českí ale aj zahraniční umelci.

„Akákoľvek akcia, ktorá vyvoláva dobročinnú reakciu, je dôkazom existencie ľudskej humanity, ktorú sa občas nejakí nešťastní jedinci snažia svojim správaním či výrokmi popierať. Som preto rád, že môžem byť súčasťou tohto manifestu dobra,“ vyjadril sa Ondřej Gregor Brzobohatý.

Hostia sa počas večera môžu tešiť aj na kapelu Vidiek, ktorá sa predstaví spolu s Katarínou Knechtovou a Emmou Drobnou. „Dobročinný rozmer Plesu v opere vnímame veľmi pozitívne. Sme presvedčení, že toto podujatie svojim finančným príspevkom zmysluplne pomôže a v spoločnosti rozvíri tému inkluzívneho vzdelávania,“ povedal frontman kapely Vidiek, Janko Kuric.

Úlohu moderátorky 19. ročníka dobročinného Plesu v opere prijala obľúbená herečka Lucia Hurajová. „Moderovať dobročinný Ples v opere je nielen výzvou, ale aj obrovskou zodpovednosťou. Som nesmierne hrdá na to, že nielen ako herečka, ale najmä ako matka, môžem byť súčasťou podujatia, ktoré pomáha otvárať pálčivé témy a pomáhať tam, kde je to naozaj potrebné. Svoje deti chcem viesť k tomu, aby vedeli, že každý má mať rovnaké príležitosti vo vzdelávaní, preto je mi téma inkluzívneho vzdelávania nesmierne blízka,“ povedala Lucia Hurajová.

 

Zdieľaj článok:

Comments are closed.