Pripravte si delikátny gurmet dezert zo samých dobrých ingrediencií, z ktorého nemusíte mať žiadne výčitky. Je výborný na horúce letné dni a ocení ho aj náročná návšteva.
Čerstvé ovocie s restovanými orechmi a pistáciovým krémom.
Budete potrebovať:
- hrsť orieškov podľa preferencie, alebo mix orieškov
- lyžicu kvalitného olivového oleja, napríklad De Ortegas od Powerlogy
- lyžicu na jemno nasekaného rozmarínu
- lyžičku himalájskej soli
- ovocie podľa preferencie, my odporúčame napríklad figy, hrušku a banán
- lyžicu pistáciového krému Powerlogy
Postup
Rúru si vyhrejte na 180°C. Oriešky dajte na plech a rovnomerne pokvapkajte olivovým olejom a posypte soľou a rozmarínom. Pečte až kým sú orechy zľahka zhnednuté asi 10 – 15 minút, každú chvíľu ich môžete pomiešať. Nechajte vychladnúť a podávajte s nakrájaným čerstvým ovocím poliate pistáciovým krémom Power Pistacchio.